Over ons

Al meer dan 20 jaar heeft Reparex ervaring met het herstellen van veelvoorkomende schades zoals brand-, schroei-, stoot- en waterschade in uw keuken, badkamer, vloer en kozijn. Van kunststof, graniet, marmer en composiet tot plavuizen, laminaat en grindvloeren… Wij herstellen alle soorten materialen. Ook losse folies en keukenfronten.

Reparaties van keukens, badkamers, aanrechtbladen en vloeren

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het niet behandelen van een beschadiging geeft vaak later een grotere schade. Daarnaast blijft u zich aan de beschadiging ergeren. Wij kunnen in bijna alle gevallen de schade goed herstellen. Naast de reparatie van keukenonderdelen, zoals aanrechtbladen, keukenkasten en keukenfronten, repareren wij nog veel meer! Wat wij ook repareren, zijn:

Vloeren
Kunststof kozijnen
Badkamermeubels

Schade melden

Wilt u uw schade aan ons doorgeven? Stuur een e-mail met uw naam, adres en telefoonnummer. Leg in deze e-mail het probleem uit met behulp van foto’s waarop de schade te zien is. Nadat wij uw e-mail hebben ontvangen, sturen wij u zo snel mogelijk een reactie met, als het mogelijk is, een prijsopgave. Voor de uitvoering van de reparatie maken wij een afspraak met u.