Vragen over onze reparaties

Reparex is dé specialist voor het herstellen van veelvoorkomende schades zoals brand-, schroei-, stoot- en waterschade in uw keuken, badkamer en vloer. Van kunststof, graniet, marmer, keramiek en composiet tot plavuizen, laminaat en grindvloeren… Wij herstellen alle soorten materialen. Ook losse folies en keukenfronten.

Heeft u vragen over onze reparaties? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Veel voorkomende vragen

Hoe lang duurt een reparatie?
De duur van een reparatie is afhankelijk van het soort reparatie en de hoeveelheid te repareren schades. Na het melden van uw schade, geven wij u een indicatie van de duur van de reparatie.

Wat kost een reparatie?
De kosten voor een reparatie zijn afhankelijk van de grootte van de schade. Wanneer wij schades niet in de werkplaats kunnen repareren, moet u ook rekening houden met voorrijkosten. Aan de hand van de gestuurde foto’s geven wij een prijsopgave.

Stuurt u ons een mail met uw naam, adresgegevens en foto’s van de schade, graag ook een overzichtsfoto van uw keuken (i.v.m. lichtinval). Graag ook uw telefoonnummer zodat we met u kunnen overleggen als we nog vragen hebben.

Komt mijn schade in aanmerking voor een vergoeding door mijn verzekeraar?
Of uw schade in aanmerking komt voor een vergoeding door uw verzekeraar, kunnen wij bekijken wanneer u ons een  e-mail stuurt waarin u het probleem uitlegt met behulp van foto’s.

Hoe kan in mijn keukenfront verzenden?
Hoe u uw keukenfront naar ons verstuurt voor reparatie, leggen wij uit aan de hand van een stappenplan. Lees hier het stappenplan.

Kunnen jullie ook bij mij thuis demonteren en monteren?
Ja, wij kunnen bij u thuis demonteren en ook weer monteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.